Opožděná půlroční statistika

Návštěvnost po půl roce

Letní období protahuje interval aktualizací stránek, a tak se materiály objevují na síti se značným zpožděním. Což nám doufám prominete. Stejně jako skutečnost, že jsem zapomněl na svůj slib podávat čtvrtletní statistiky, a přináším ji – jak je pro toto období typické – se zpožděním.

Osobně mám radost, že o stránkách se v poměrně širokém okruhu lidí ví. Nedávno se mě dokonce známý ptal, jestli o stránkách vím, že jsou zajímavé. Pravidelné čtenáře máme i v měsíčníku Kamelot.

Od počátku existence byly stránky zobrazeny již téměř 150 tisíckrát. Absolutních jedinečných návštěvníků je 8 348 (pokud budeme uvažovat průměrně tříčlennou rodinu, je to docela slušný dopad). Těší nás také neklesající růst nových návštěvníků. Téměř šedesát procent z nich se na web po prvním zhlédnutí znovu vrátí. Nejnavštěvovanějším dnem bylo pondělí 16. června (258 lidí).

Přibylo také registrací, momentálně jich je přes 120. Paradoxně nejvíce přístupů ze zahraničí je z Velké Británie. Následuje Německo, Francie (že by vliv partnerského města Vitry sur Seine?) a Slovensko.

Na 20 procent se vyhoupl podíl přístupů z odkazujících stránek. Tímto děkuji všem, kdo si na svůj web odkaz umístili i za možnost mít odkaz na oficiálních stránkách města Kladna. Právě ze stránek města máme nejvíce přístupů, následuje fanklubpoldiklad­no.cz, kladensko.estran­ky.cz, k-report.net a gymnasiumkladno.cz.

V žebříčku nejčtenějších článků předběhla vlečku na důl Max procházka po Kladně od pana Štorka, v těsném závěsu s kladenskými hospodami…

Všem příznivcům Kladna minulého můžeme slíbit, až opadne toto lenivé letní období, další zajímavé materiály. Což ale neznamená, že se tu během prázdnin žádné neobjeví.

Datum: 11.7.2008, autor: Roman Hájek, kategorie: Blog

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře.